Centrale Administratie Bestuursbureau Onderwijs

CABO is een zelfstandige stichting die zich door jarenlange ervaring heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van administratieve en ondersteunende dienstverlening aan onderwijs- en welzijnsorganisaties. Wij werken vanuit ons goed geoutilleerde kantoorpand in Doetinchem.

Neem contact op

Kwaliteitsgerichte dienstverlening

Kwaliteitsgerichte dienstverlening

Het ontwikkelen en verbeteren van onze dienstverlening zien wij als een doorlopend proces. Uiteraard werken wij met toonaangevende informatiesystemen (o.a. Raet, Exact en ProActive), maar speerpunt van CABO is communicatie.

CABO tracht haar doel te bereiken zonder winstoogmerk door een doelmatige inzet van mensen en middelen waarbij kwaliteit en continuïteit tegen aanvaardbare kosten worden gerealiseerd en gegarandeerd.

Onze organisatie focust op een kwaliteitsgerichte dienstverlening aan een stabiele kring van relaties. Wij vinden het vanzelfsprekend dat onze dienstverlening een hoog niveau heeft. Om onze klanten zekerheid te bieden leggen wij kwaliteitsafspraken vast in een Service Level Agreement.


Kwaliteit in onderwijsadministratie en advies tegen redelijk tarief
Contactinformatie
Neem gerust contact op met Centrale Administratie Bestuursbureau Onderwijs middels onderstaande gegevens of het contactformulier:
Manfred Besselink
  • Lohmanlaan 23
  • 7003 DJ Doetinchem
Contactformulier