Onderwijsbureau Hollands Midden

In 2018 verzorgt OHM de bedrijfsvoering van 55 besturen en ca. 215 scholen van alle denominaties in het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs. Dit doen wij met ruim 60 medewerkers vanuit ons kantoor in Leiden. Medewerkers die opvallen door hun kennis, betrokkenheid en oprechte aandacht voor de schoolsituatie. Die altijd voor de klanten klaar staan, snel reageren op vragen en in de uitvoering van hun werkzaamheden anticiperen op nieuwe wet- en regelgeving gericht op de gemeenschappelijke zorg voor het onderwijs.

Neem contact op

In de ontwikkeling van de dienstverlening staat OHM nooit stil. We werken hard aan verdere digitalisering en verbreding van het dienstenpakket, aansluitend op de wensen en behoeften van onze klanten. We delen onze kennis met drie andere regionale onderwijsbureaus. Zo biedt OHM het beste uit twee werelden: de kracht van brede kennis en ervaring, gebundeld in een flexibel en klantgericht werkende organisatie.

Onderwijsbureau Hollands Midden versterkt uw 						bedrijfsvoering!

Onderwijsbureau Hollands Midden versterkt uw bedrijfsvoering!

Via onze vernieuwde website leveren wij specifieke informatie over ontwikkelingen in het onderwijs en in onze dienstverlening. Onze website dient ook als toegang tot de digitale informatievoorziening over de bedrijfsvoering van uw onderwijsorganisatie. Informatie over uw personeel, uw financiële positie, de ontwikkelingen van uw exploitatie, financiële en personele kengetallen en leerlingenaantallen zijn altijd op te vragen en up to date. De verwerking en accordering van uw facturen is volledig geautomatiseerd en personeelsdossiers en salarisspecificaties zijn digitaal beschikbaar. Naast digitale informatievoorziening hechten wij ook aan persoonlijke contacten.


Graag komen wij naar u toe voor een persoonlijk contact en uiteraard bent u welkom op ons goed bereikbare kantoor.
Contactinformatie
Neem gerust contact op met Onderwijsbureau Hollands Midden middels onderstaande gegevens of het contactformulier:
John de Leeuw
  • Rooseveltstraat 18
  • 2321 BM Leiden
Contactformulier